Bodahl-Johansen AS / Dekkhotell

Dekkhotell
De siste årene har etterspørselen etter dekkhotell økt vesentlig. Sliter du med vond rygg, liten plass eller rett og slett vil ha en fagmann til å etterse og montere dine hjul?Vi har kapasitet og kan ta i mot flere "hotellgjester".
Når du sjekker inn dine hjul på vårt hotell blir dekkene:
 
  • Registrert og vurdert
  • Vasket mellom sesongene
  • Forsikret
Du får også tilbakemelding om status.

Ta kontakt med oss eller stikk innom!
 
Før det er på tide å skifte tilbake til sommer-eller vinterdekk igjen ser vi over «gjestene» våre for å forsikre oss og deg om at de er forsvarlig å bruke en sesong til. Er de ikke det, går vi i en dialog med kunden slik at nødvendige reparasjoner eller utskiftning er utført og alt er klart når du kommer for å skifte
 
Som hotellkunde, oppnår du en VIP-status og får muligheten til å bestille time når det måtte passe deg.
Alt dette betyr at ventetiden for deg som hotellkunde blir vesentlig kortere og at du kan føle deg trygg på at du alltid kjører med forskriftsmessige og forsvarlige dekk.

Skift
Skifting utføres raskt med moderne verktøy som trekker hjulmutterne til med riktig moment. Du slipper skader på felger og hjulbolter. Med riktig moment på hjulboltene, blir de enkle å skru løs, også med vanlig håndkraft.

Oppbevaring 
Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med Dekk Hotell slipper du å bære og bruke viktig lagringsplass til dekkene dine hjemme.Rengjøring av dekk og felger før lagring gjør at de holder seg bedre. Vi sørger for grundig rengjøring før lagring.

Vask 
Vask av dekk og felger før lagring gjør at de holder seg bedre. Vi sørger for grundig rengjøring før lagring.

Time 
Du kan bestille time for hjulskift på telefon 4000 2309. I nær framtid håper vi at "Dekkhotellet" sender deg forslag om tidspunkt for hjulskifte. Vi sørger for at bilen din blir riktig "skodd" i forhold til årstidene. Du vil også få mulighet til å booke din egen time direkte på internett.

Kontroll 
Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.

Forsikring
Forsikring sørger for at alle hjulene hos Dekk Hotell er dekket mot tyveri og brann.