Timebestilling

Dekkhotell


Dekkhotell

Vi oppbevarer og tar vare på dine dekk

Sliter du med vond rygg, liten plass eller rett og slett vil ha en fagmann til å etterse og montere dine hjul?
Vi har kapasitet og kan ta i mot flere «hotellgjester» på våre dekkhotell.

Når du sjekker inn dine hjul på vårt hotell inngår følgende:

Dekkskift

Oppbevaring

Vask

Kontroll

Forsikring

Du får også tilbakemelding om status.

Ta kontakt med oss eller
stikk innom!

Før det er på tide å skifte tilbake til sommer eller vinterdekk igjen ser vi over «gjestene» våre for å forsikre oss og deg om at de er forsvarlig å bruke en sesong til. Er de ikke det, går vi i en dialog med deg slik at nødvendige reparasjoner eller utskiftning er utført og alt er klart når du kommer for å skifte.

Som hotellkunde, oppnår du en VIP-status og får muligheten til å bestille time når det måtte passe deg. Alt dette betyr at ventetiden for deg som hotellkunde blir vesentlig kortere og at du kan føle deg trygg på at du alltid kjører med forskriftsmessige og forsvarlige dekk.1. Dekkskift

Skiftning utføres raskt med moderne verktøy som trekker hjulmutterne til med riktig moment. Du slipper skader på felger og hjulbolter. Med riktig moment på hjulboltene, blir de enkle å skru løs, også med vanlig håndkraft.

2. Oppbevaring

Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med dekkhotell slipper du å bære og bruke viktig lagringsplass til dekkene dine hjemme.


3. Vask

Rengjøring av dekk og felger før lagring gjør at de holder seg bedre. Vi sørger for grundig rengjøring før lagring: vi spyler av smuss, salt og lignende på både dekk og felger.

4. Kontroll

Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.


5. Forsikring

Ikke alle dekkhotell inneholder forsikring da dekk regnes som løsøre, og det derfor er nødvendig med egenforsikring for dette. Likevel tilbyr vi forsikring som sørger for at alle hjulene på dekkhotellene våre er dekket mot tyveri og brann.Time

Du kan bestille time for hjulskift på telefon 4000 2309 du kan booke din egen time direkte ved å trykke her. I nær framtid håper vi at «Dekkhotellet» sender deg melding med forslag om tidspunkt for hjulskifte. Vi sørger for at bilen din blir riktig «skodd» i forhold til årstidene.


Priser

Oppbevaring, avspyling, statusgjennomgang, forsikring og montering på bil koster hver sesong:

Hjul tom. 16»

Hjul 17» tom. 19»

Hjul fom. 20»

kr 1290,- inkl. mva. (2580,- pr. år)

kr 1450,- inkl. mva. (2900,- pr. år)

kr 1660,- inkl. mva. (3320,- pr. år)

Priser gjelder personbil, SUV og varebil.

Om du er usikker på hvilke tommer dine dekk er kan du se hvilken dekkstørrelse bilen din originalt er utstyrt med på vegvesenet sine nettsider.

Timebestilling og drop-in

Våre verksteder har god kapasitet og det er sjelden lang ventetid. Ring 4000 2309 eller bestill time. Når det er sesong må du regne med noe ventetid, men tar du kontakt vil vi kunne hjelpe deg.