Timebestilling

Person/SUV


Personbil og SUV

Pigg eller piggfritt, valget er ditt

Vi hjelper deg på rett vei

Photo by JAGMEET SiNGH https://www.pexels.com/photo/silhouette-of-man-and-child-near-white-hyundai-tucson-suv-during-golden-hour-1134857

Riktige personbildekk og dimensjoner. Det er viktig for sikkerheten når du kjører. Og enda mer når du skal stoppe!

Komfort og kjøreglede. Sikkerhet. Det kommer ikke av seg selv. Som fagfolk på dekk, og med lang erfaring i bransjen, kan vi med hånden på hjertet love å gi deg den beste veiledningen som finnes.

Våre leverandører er seriøse og velkjente aktører, med kvalitetsdekk til alle typer formål. Vi hjelper deg å finne riktig dekk til riktig bil og vei. Vi vil at du skal være best mulig skodd på veien – for din egen sikkerhet, kjøreglede og komfort.

Photo by Tim Mossholder https://www.pexels.com/photo/woman-and-child-inside-car-1117647

Sommerdekk

Valget av riktige sommerdekk til din personbil eller SUV er avgjørende for både ytelse, komfort og sikkerhet på veien i de varmere månedene. Når du velger sommerdekk, er det flere faktorer du bør vurdere.

  • Grepet på vått og tørt underlag er essensielt, så se etter dekk med en optimal balanse mellom slitestyrke og veigrep.
  • Dekkmønsteret spiller en viktig rolle i vannplaningssikkerhet, og rillene i mønsteret bidrar til bedre veigrep i ulike forhold.
  • Rullekomfort er også viktig, da sommerdekk med lav rullemotstand kan bidra til bedre drivstoffeffektivitet.
  • Støyreduserende teknologi kan gi en mer behagelig kjøreopplevelse.
  • Sørg for å velge dekk i riktig dimensjon anbefalt av produsenten for å opprettholde riktig kjørehøyde og hastighetsindekser for din bil.

Et grundig valg av sommerdekk vil sikre at du får optimal ytelse, komfort og trygghet gjennom de varme månedene.

Vinterdekk

Valget av passende vinterdekk til din personbil eller SUV er av avgjørende betydning for sikkerheten og ytelsen på veiene når temperaturen faller. Når du velger vinterdekk, er det flere faktorer du bør ta i betraktning.

  • Grepet på snø og is er essensielt, så se etter dekk med et mønsterdesign og gummiblanding som er spesielt tilpasset kaldere forhold. Rillene og sporene i dekket hjelper til med å forbedre veigrepet på glatte underlag.
  • En riktig dimensjon anbefalt av produsenten er viktig for å opprettholde kjørehøyde og hastighetsindeks.
  • Vinterdekk med pigger kan være gunstig for ekstremt glatte forhold, men hvis du ønsker et alternativ som fungerer godt på varierte vinterveier uten pigger, bør du vurdere dekk med mer avanserte slitebanedesign/dekkmønster og gummi som holder seg mykt og fleksibelt i kaldt vær.

Å velge riktige vinterdekk vil gi deg økt trygghet og kontroll under krevende vinterforhold.

Her er noen av dekkmerkene vi fører:


Continental logo.
Kuhmo Tyre logo
Bridgestone logo
Scandekk logo for regummierte lastebil dekk.

Yokohama logo
Michelin logo
Dunlop logo
Farroad logo

Kinforest logo
GoodYear logo
Matador logo
Nokian dekk logo.

Point S logo

Timebestilling og drop-in

Våre verksteder har god kapasitet og det er sjelden lang ventetid. Ring 4000 2309 eller bestill time. Når det er sesong må du regne med noe ventetid, men tar du kontakt vil vi kunne hjelpe deg.

Vi tar i mot dine brukte personbildekk gratis.

Dekk er omfattet av returordning som regulert i avfallsforskriften kap. 5.

Det er forbudt å deponere brukte dekk. Derfor er det blitt etablert et retursystem som sørger for innsamling og gjenvinning av både personbildekk og lastebildekk. Norsk Dekkretur er et nonprofit-selskap som har ansvaret for denne innsamlingen. Når dekkene på bilen din er utslitt, kan du levere dekk med og uten felg til oss gratisLes mer her.