Timebestilling

Anlegg og industri


Anlegg og industri

Fra gaffeltruck til hjullaster

Vi har lang erfaring med anlegg- og industri-dekk, og ingen jobb er for liten og ingen jobb er for stor!

Anleggsdekk

Valget av riktige anleggsdekk er av avgjørende betydning for effektivitet, sikkerhet og pålitelighet i anleggs- og entreprenørvirksomhet.


Ved valg av anleggsdekk må en rekke viktige hensyn tas.

 • Terrenget, arbeidsoppgavene og maskinens spesifikasjoner påvirker dekkvalget. For spesialiserte oppgaver som gruvedrift, steinbrudd eller anleggsvirksomhet, kan spesifikke dekktyper være nødvendige.
 • Slitebanemønsteret er sentralt for trekkraft og stabilitet på varierte underlag, inkludert gjørmete, grusete eller ujevne områder.
 • Dekkets belastningskapasitet må matche maskinens vekt og den påkjenningen dekkene vil bli utsatt for.
 • Holdbarhet er også en nøkkelfaktor, spesielt når maskinene opererer under krevende forhold. Valg av radial- eller diagonaldekk avhenger av bruksområdet.

Industridekk

Valget av riktige industridekk er av essensiell betydning for produktivitet, sikkerhet og pålitelighet i industrielle miljøer.

Når du står overfor valget av industridekk, må du ta hensyn til en rekke kritiske faktorer.

 • Arbeidsforholdene, bruksområdet og den spesifikke industrien påvirker dekkets valg. For spesialiserte industrisektorer som logistikk, materialhåndtering eller lager, kan spesifikke dekkalternativer være nødvendige.
 • Slitebanemønsteret er avgjørende for trekkraft og stabilitet på ulike overflater, inkludert asfalt, betong eller ujevne områder.
 • Dekkets belastningskapasitet må matche den forventede vekten og belastningen som dekkene vil utsettes for.
 • Holdbarheten til dekkene er også sentralt, spesielt i områder med høy slitasje og skaderisiko. Valg av radial- eller diagonaldekk avhenger av bruksområdet og kjøreforholdene.

Her er noen av dekkmerkene vi fører:

Timebestilling og drop-in

Våre verksteder har god kapasitet og det er sjelden lang ventetid. Ring 4000 2309 eller bestill time. Når det er sesong må du regne med noe ventetid, men tar du kontakt vil vi kunne hjelpe deg.

Nyheter

 • Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven: Erklæring om menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, også kjent som offentlighetsloven eller offentlighetsprinsippet, trådte i kraft 1 Juli 2022. Det er en juridisk regulering som har som mål å sikre…

  Les mer

 • Vi slukker lampa di!

  Vi slukker lampa di!

  Alle nye biler varsler deg når lufttrykket i dekkene ikke er optimalt. Vinterdekk og sommerdekk krever ulikt luftrykk og ved et dekkskifte må derfor lampa nullstilles. Det kan vi hjelpe…

  Les mer

 • 24/7 service

  24/7 service

  24/7 breakdownservice Når uhellet har vært ute Da kan vi hjelpe deg med vår vaktordning 24/7 som du treffer på 4000 2309 utenom ordinær arbeidstid.

  Les mer