Alle nye biler varsler deg når lufttrykket i dekkene ikke er optimalt. Vinterdekk og sommerdekk krever ulikt luftrykk og ved et dekkskifte må derfor lampa nullstilles. Det kan vi hjelpe deg med!

TPMS, eller dekktrykksovervåkingssystemet, er en viktig teknologisk funksjon i moderne biler som bidrar til økt kjøresikkerhet og drivstoffeffektivitet. TPMS-lampen, som vanligvis er plassert på instrumentpanelet, fungerer som en varsellampe som lyser når systemet oppdager unormalt lavt dekktrykk i ett eller flere av kjøretøyets dekk. Dette bidrar til å forhindre farlige situasjoner som under- eller overoppblåste dekk, som kan føre til redusert veigrep, lengre bremselengder og økt risiko for punkteringer. Ved å overvåke dekktrykket regelmessig og svare raskt på TPMS-lampens advarsler, kan sjåfører bidra til å opprettholde optimale dekkforhold, noe som igjen fører til en jevnere og tryggere kjøreopplevelse.

Timebestilling og drop-in

Våre verksteder har god kapasitet og det er sjelden lang ventetid. Ring 4000 2309 eller bestill time. Når det er sesong må du regne med noe ventetid, men tar du kontakt vil vi kunne hjelpe deg.

Våre tjenester


Nyheter

 • Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven: Erklæring om menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, også kjent som offentlighetsloven eller offentlighetsprinsippet, trådte i kraft 1 Juli 2022. Det er en juridisk regulering som har som mål å sikre…

  Les mer

 • Vi slukker lampa di!

  Vi slukker lampa di!

  Alle nye biler varsler deg når lufttrykket i dekkene ikke er optimalt. Vinterdekk og sommerdekk krever ulikt luftrykk og ved et dekkskifte må derfor lampa nullstilles. Det kan vi hjelpe…

  Les mer

 • 24/7 service

  24/7 service

  24/7 breakdownservice Når uhellet har vært ute Da kan vi hjelpe deg med vår vaktordning 24/7 som du treffer på 4000 2309 utenom ordinær arbeidstid.

  Les mer