Timebestilling

Buss og last


Tungtransport

Buss og last

I lastebilhallen har vi god plass og gjennomkjøring med fem meter høye porter i begge ender, det betyr at det aldri blir et problem å komme seg inn, rygge eller snu.

Vi har:

 • Ansatte med fagbrev og høy kompetanse som utfører alt av reparasjoner, pigging, mønsterskjæring og seiping.
 • Et komplett gummiverksted for lastebil og buss – med erfarne og dyktige folk.
 • Godt utvalg av dekkmerker, både nytt og regummiert.
 • Bredt utvalg av kjetting og -deler, felger og annen rekvisita som en lastebilsjåfør trenger.
 • Vaktordning 24/7 som du treffer på 4000 2309 utenom ordinær arbeidstid.

På alle våre avdelinger kan du betale med ditt DKV-kort.

Valg av lastebildekk

Valget av riktige lastebildekk er avgjørende for både ytelse, sikkerhet og kostnadseffektivitet i lastebilvirksomheten. Når du velger lastebildekk, er det flere viktige faktorer å vurdere.

 • Lastekapasitet og dimensjoner må være i samsvar med lastebilens spesifikasjoner for å sikre at dekkene tåler den påkjenningen de vil bli utsatt for.
 • Slitebanemønsteret spiller den største rollen i veigrepet, spesielt når lastebilen er fullastet eller kjører gjennom utfordrende veiforhold.
 • For langdistanse transport kan dekk med lav rullemotstand bidra til drivstoffeffektivitet og kostnadsbesparelser.
 • Hvis lastebilen brukes i varierte værforhold, bør du vurdere allværsdekk eller spesialiserte vinterdekk for å opprettholde optimal ytelse.
 • Holdbarheten til dekkene er også viktig, da lastebiler ofte tilbakelegger store avstander.

Et miljøvennlig og kostnadseffektivt alternativ er regummierte lastebildekk. Teknologien knyttet til regummiering av lastebildekk har kommet langt de siste tiårene. Dette sikrer dekk av høy kvalitet med minimalt utslipp gjennom produksjonprosessen. Det er viktig i dag å ta vare på de råvarene vi har. Da er regummierte lastebildekk et miljøvennlig valg.

Valg av Busshjul


Valget av riktige hjul til busser er av største betydning for både sikkerhet, pålitelighet og passasjerkomfort i kollektivtransporten. Når du velger hjul til busser, må du ta hensyn til en rekke kritiske faktorer.

 • Lastekapasiteten og dimensjonene til hjulene må være i samsvar med bussens spesifikasjoner for å sikre at de kan håndtere den nødvendige vekten og belastningen.
 • Slitebanemønsteret er av avgjørende betydning for veigrepet og bremseegenskapene, spesielt når bussen opererer i urbane omgivelser med hyppige stopp og start.
 • Holdbarheten til dekkene er også en viktig faktor, da busser ofte kjører store avstander.
 • Bussens ruteprofil og klimatiske forhold må også tas i betraktning – allværsdekk eller spesialiserte vinterdekk kan være nødvendig for å sikre pålitelighet og ytelse under varierte værforhold.

Å velge de riktige hjulene til busser er en kompleks beslutning som krever grundig forskning og rådgivning fra eksperter innen kollektivtransport for å oppnå optimal sikkerhet og effektivitet.

Timebestilling og drop-in

Våre verksteder har god kapasitet og det er sjelden lang ventetid. Ring 4000 2309 eller bestill time. Når det er sesong må du regne med noe ventetid, men tar du kontakt vil vi kunne hjelpe deg.

Her er noen av dekkmerkene vi fører:


Continental logo.
Kuhmo Tyre logo
Bridgestone logo
Scandekk logo for regummierte lastebil dekk.

Yokohama logo
Michelin logo
Dunlop logo
Farroad logo

Kinforest logo
GoodYear logo
Matador logo
Nokian dekk logo.

Point S logo

Vi tar i mot dine brukte dekk gratis.

Dekk er omfattet av returordning som regulert i avfallsforskriften kap. 5.

Det er forbudt å deponere brukte dekk. Derfor er det blitt etablert et retursystem som sørger for innsamling og gjenvinning av gummidekk. Norsk Dekkretur er et nonprofit-selskap som har ansvaret for denne innsamlingen. Når dekkene på bilen din er utslitt, kan du levere dekk med og uten felg til oss gratis, hvor Norsk Dekkretur jevnlig kommer og samler inn brukte og kasserte dekk. Les mer her.