Timebestilling

Bobil og varebil


Bobil og varebil

Enten det er til bobilen eller varebilen

Vi dekker deg

Bobildekk

Bobildekk spiller en avgjørende rolle når det gjelder sikkerheten og ytelsen til bobilen på veiene.

Dekkene er utviklet for å imøtekomme de unike kravene og utfordringene som følger med bobilens vekt, størrelse og bruksområder. Bobildekk er vanligvis konstruert med en solid og robust struktur for å tåle den ekstra belastningen som følger med en bobil. De har også tilpasset mønsterdybde og mønsterdesign som bidrar til bedre veigrep, spesielt under våte forhold.

Holdbarhet og lang levetid er også viktige egenskaper for bobildekk, da bobilister ofte tilbakelegger lange avstander på forskjellige typer veier. Når du velger bobildekk, er det viktig å ta hensyn til vektkapasiteten, kjøreforholdene og de spesifikke behovene til bobilmodellen din for å sikre optimal ytelse og trygghet på veien.

Vær oppmerksom på at dekkvalg og spesifikasjoner kan variere avhengig av produsent og modell, og det er alltid viktig å følge anbefalingene fra produsenten når det gjelder dekk for bobil.


Varebil

Varebildekk spiller en viktig rolle når det gjelder ytelse, komfort og sikkerhet for varebiler.

Dekkene er utviklet med tanke på de unike behovene til varebilseiere og sjåfører. Varebiler varierer i størrelse, vekt og lastekapasitet, og derfor er det viktig å velge dekk som er optimalisert for å håndtere disse faktorene. Varebildekk har vanligvis en solid og stiv konstruksjon som er i stand til å bære den økte belastningen som følger med tunge laster. De har også spesielt utformede mønstre og mønsterdybde for å gi bedre veigrep, stabilitet og manøvrerbarhet under forskjellige veiforhold.

Komfort er også viktig, spesielt når det gjelder lange kjøreturer eller leveranser over lange avstander. Derfor er varebildekk ofte utformet for å gi jevnere kjøring og redusert støynivå.

Ved valg av varebildekk er det viktig å vurdere vektgrenser, lastekapasitet, kjøreforhold og andre spesifikasjoner som er angitt av produsenten for å sikre at dekkene passer til varebilens krav og gir optimal ytelse og sikkerhet.

Vi tar i mot dine brukte dekk gratis.

Dekk er omfattet av returordning som regulert i avfallsforskriften kap. 5.

Det er forbudt å deponere brukte dekk. Derfor er det blitt etablert et retursystem som sørger for innsamling og gjenvinning av gummidekk. Norsk Dekkretur er et nonprofit-selskap som har ansvaret for denne innsamlingen. Når dekkene på bilen din er utslitt, kan du levere dekk med og uten felg til oss gratis, hvor Norsk Dekkretur jevnlig kommer og samler inn brukte og kasserte dekk. Les mer her.

 

Her er noen av dekkmerkene vi fører:


Continental logo.
Kuhmo Tyre logo
Bridgestone logo
Scandekk logo for regummierte lastebil dekk.

Yokohama logo
Michelin logo
Dunlop logo
Farroad logo

Kinforest logo
GoodYear logo
Matador logo
Nokian dekk logo.

Point S logo