Timebestilling

Grønliveien, Halden

rpt

Halden sentrum/nord

Grønliveien

Velkommen til vårt bilgummiverksted i Halden på Brødløs, der vi legger vekt på førsteklasses dekktjenester. Vårt fokus er på å betjene kunder med mindre kjøretøy, fra personbiler til varebiler, til trillebårer og traller. Vi forstår viktigheten av riktig dekkvalg for å sikre kjøretøyets ytelse og sikkerhet.

Ta kontakt med oss eller
kom innom!


Man-Ons kl.08-16, Tor kl.08-18, Fre kl.08-16


4000 2309 Valg 6
Vår omfattende portefølje inkluderer dekk fra anerkjente merker i ulike størrelser, slik at du kan velge den optimale løsningen for dine kjøretøybehov. En ekstra tjeneste som vi tilbyr er vårt dedikerte dekkhotell. Her tar vi ansvar for lagringen og vedlikeholdet av dine dekk, og dette bidrar til å forlenge deres levetid og ytelse. Hos oss kan du enten komme på Drop-in eller sitte hjemme og bestille den timen som passer deg best. 

Vårt kompetente team består av eksperter som kan hjelpe deg med alle aspekter av dekktjenester, inkludert rådgivning, installasjon, balansering og generell vedlikehold. Vi har en sterk forpliktelse til å sikre at dine kjøretøy alltid er i optimal stand for både sikkerhet og effektivitet. 

Vi inviterer deg til å besøke vår dekkbutikk i Brødløs, Halden. Vårt mål er å være din pålitelige partner når det gjelder dekk og kjøretøyvedlikehold.

Noen av oss som jobber her

Joachim, avdelingsleder

4000 2309 Valg 6

Stefan, dekkmontør

4000 2309 Valg 6

Kjell, verkstedmester

4000 2309 Valg 6

René, dekkmontør

4000 2309 Valg 6

Simone, kundemottaker

4000 2309 Valg 6

Timebestilling og drop-in

Våre verksteder har god kapasitet og det er sjelden lang ventetid. Ring 4000 2309 eller bestill time. Når det er sesong må du regne med noe ventetid, men tar du kontakt vil vi kunne hjelpe deg.


Hos oss kan du betale med ditt DKV-kort.

Våre tjenester