Timebestilling

Andre dekk


Andre dekk

Store eller små hjul

Vi dekker deg

Vi har lang erfaring med dekk. Alt fra trillebårer eller elektriske gaffeltrucker med kompakthjul til store hjullastere med væskefylte hjul er arbeidsoppgaver vi gjerne tar. Ingen jobb er for stor og ingen jobb er for liten!

Motorsykkeldekk

Valget av riktige motorsykkeldekk er avgjørende for både kjøresikkerhet og ytelse på veien.

Når du skal velge motorsykkeldekk, må du vurdere flere viktige aspekter. Veigrepet er essensielt for stabilitet og manøvrerbarhet, derfor bør du velge dekk med et mønsterdesign som passer til din kjørestil og veiforhold. Motorsykkelens kjøreegenskaper kan også påvirkes av dekkets dimensjon og konstruksjon, så det er viktig å følge produsentens anbefalinger. Du må også ta hensyn til dekkets belastningskapasitet i forhold til passasjerer og last. For sportslige kjøretøy, kan dekk med fokus på ytelse og grep være foretrukket, mens cruisere kan dra nytte av dekk med komfort og lang holdbarhet.

Vær oppmerksom på sesongmessige forhold – spesielle vinterdekk kan være nødvendige hvis du kjører i kaldt og glatt vær. Grundig forskning, råd fra erfarne motorsyklistkolleger og hensyn til dine individuelle kjørevaner vil hjelpe deg med å velge motorsykkeldekk som best tilfredsstiller dine behov for både sikkerhet og kjøreopplevelse.

Hengerdekk

Valget av riktige hengerdekk er avgjørende for sikkerhet, stabilitet og pålitelighet når du trekker en tilhenger, campingvogn eller lastehenger.

Når du skal velge hengerdekk, er det flere viktige hensyn å ta. Lastekapasiteten til tilhengeren, dimensjonene på dekkene og typen kjøring du skal gjøre, bør påvirke valget ditt. Slitebanemønsteret spiller en sentral rolle i trekkraft og stabilitet på ulike underlag, inkludert asfalt og grusveier. Holdbarheten til dekkene er viktig, da de ofte blir utsatt for ekstra påkjenning når du trekker tung last. Sørg for å følge produsentens anbefalinger når det gjelder dimensjoner og belastningskapasitet for å sikre en trygg og pålitelig kjøreopplevelse.

Trillebårhjul

Valget av riktige trillebårhjul er viktig for smidig bevegelse og holdbarhet når du bruker trillebåren til hagearbeid, byggeprosjekter eller transport av materialer.

Ved valg av trillebårhjul må du vurdere flere nøkkelaspekter. Hjulets størrelse og konstruksjon påvirker bæreevnen og stabiliteten. Gummi- eller luftfylte dekk kan gi bedre støtdemping og grep, mens solide dekk er mer motstandsdyktige mot punktering. Slitebanemønsteret og materialet som dekket er laget av, påvirker trekkraften og holdbarheten. Hvis du bruker trillebåren på varierte underlag som gress, grus og asfalt, er det lurt å velge hjul som fungerer godt på ulike terrengtyper. Sørg for at akselens diameter og monteringsmetoden passer til trillebårens design. Ved å ta hensyn til bruksområdet, terrengforholdene og lastekapasiteten, vil du kunne velge trillebårhjul som gir optimal ytelse og enkel bevegelse i dine ulike oppgaver.

Vi tar i mot dine brukte dekk gratis.

Dekk er omfattet av returordning som regulert i avfallsforskriften kap. 5.

Det er forbudt å deponere brukte dekk. Derfor er det blitt etablert et retursystem som sørger for innsamling og gjenvinning av gummidekk. Norsk Dekkretur er et nonprofit-selskap som har ansvaret for denne innsamlingen. Når dekkene på bilen din er utslitt, kan du levere dekk med og uten felg til oss gratis, hvor Norsk Dekkretur jevnlig kommer og samler inn brukte og kasserte dekk. Les mer her.

 

Her er noen av dekkmerkene vi fører:


Continental logo.
Kuhmo Tyre logo
Bridgestone logo
Scandekk logo for regummierte lastebil dekk.

Yokohama logo
Michelin logo
Dunlop logo
Farroad logo

Kinforest logo
GoodYear logo
Matador logo
Nokian dekk logo.

Point S logo