Timebestilling

Felger


Felger

Til nybilen eller konebilen

Vi hjelper deg på rett vei med riktige felger

Mange behov

Valget av riktige felger er viktig for både estetikk, ytelse og kompatibilitet med dekkene dine.

Ved valg av felger må du vurdere flere nøkkelaspekter. Felgens størrelse, bredde og innpresset påvirker bilens håndtering, bremseegenskaper og generell ytelse. Det er viktig å velge felger som passer til bilens spesifikasjoner og dimensjoner anbefalt av produsenten for å opprettholde riktig kjørehøyde og hastighetsindekser. Materialvalget, som aluminium eller stål, påvirker vekten og holdbarheten til felgene. Design og finish bidrar til bilens visuelle appell, så velg en stil som passer til din personlige smak. Hvis du vurderer å bruke felgene til motorsport eller tunede biler, må du også vurdere eventuelle spesielle krav til styrke og vekt. Å balansere estetikk, ytelse og kompatibilitet vil hjelpe deg med å velge felgene som optimalt kompletterer din bil og kjørestil.

Timebestilling og drop-in

Våre verksteder har god kapasitet og det er sjelden lang ventetid. Ring 4000 2309 eller bestill time. Når det er sesong må du regne med noe ventetid, men tar du kontakt vil vi kunne hjelpe deg.

Nyheter

 • Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven: Erklæring om menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, også kjent som offentlighetsloven eller offentlighetsprinsippet, trådte i kraft 1 Juli 2022. Det er en juridisk regulering som har som mål å sikre…

  Les mer

 • Vi slukker lampa di!

  Vi slukker lampa di!

  Alle nye biler varsler deg når lufttrykket i dekkene ikke er optimalt. Vinterdekk og sommerdekk krever ulikt luftrykk og ved et dekkskifte må derfor lampa nullstilles. Det kan vi hjelpe…

  Les mer

 • 24/7 service

  24/7 service

  24/7 breakdownservice Når uhellet har vært ute Da kan vi hjelpe deg med vår vaktordning 24/7 som du treffer på 4000 2309 utenom ordinær arbeidstid.

  Les mer