Det kan være vanskelig å vite hvilke dekk man burde velge. Valget avhenger ikke bare av sesong og dimensjon, men også av flere andre faktorer.

Valg av dekk avhenger av flere faktorer, inkludert bilmodell, kjørestil, værforhold og budsjett.

Når det gjelder bilmodell, er det viktig å velge dekk som er anbefalt av en faglært. Disse dekkene er spesifikt utformet for å passe til bilen din og gi optimal ytelse.

Når det gjelder kjørestil, hvis du kjører mye på motorveier eller lange avstander, bør du vurdere dekk som gir god stabilitet og lav rullemotstand for å spare drivstoff. Hvis du ofte kjører på ujevne veier eller i glatt føre, bør du vurdere dekk med godt grep og slitestyrke.

Når det gjelder værforhold, bør du vurdere om du trenger dekk spesielt designet for snø og is om du kjører en del i områder med mye vinter. Hvis du kjører mest i varmere klima, kan du vurdere dekk som gir bedre ytelse på vått underlag.

Til slutt, når det gjelder budsjett, bør du velge dekk som gir deg god valuta for pengene. Vi kan hjelpe deg å sammenligne priser og vurderinger fra forskjellige dekkprodusenter og merker for å finne det beste tilbudet for deg og din bil.

Trenger du hjelp med å velge dekk til din bil? Ring oss gjerne på tlf. 4000 2309 eller kom innom et av våre verksteder. Vi hjelper deg gjerne! 


Nyheter

 • Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven: Erklæring om menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, også kjent som offentlighetsloven eller offentlighetsprinsippet, trådte i kraft 1 Juli 2022. Det er en juridisk regulering som har som mål å sikre…

  Les mer

 • Vi slukker lampa di!

  Vi slukker lampa di!

  Alle nye biler varsler deg når lufttrykket i dekkene ikke er optimalt. Vinterdekk og sommerdekk krever ulikt luftrykk og ved et dekkskifte må derfor lampa nullstilles. Det kan vi hjelpe…

  Les mer

 • 24/7 service

  24/7 service

  Når uhellet har vært ute Da kan vi hjelpe deg med vår vaktordning 24/7 som du treffer på 4000 2309 utenom ordinær arbeidstid.

  Les mer